Adobe Flash Player

flash_player.jpgVeel websites gebruiken flash, dus welke browser je ook gebruikt, je hebt bijna altijd de Adobe Flashplayer nodig. O.a. bij de speedtest, op sommige sites voor youtube en facebook filmpjes.
Download of update get.adobe.com/nl/flashplayer/ downloaden/update zet bij Optionele aanbiedingen! de vinkjes uit!

Adobe® Flash® Player is een lichtgewicht browserplug-in en internetruntimetoepassing met opmaak die een consistente en levendige gebruikerservaring biedt, beschikt over een verbazingwekkende audio- en videokwaliteit en gamen spannender maakt.
Flash Player is al op meer dan 1,3 miljard systemen geïnstalleerd en is daarmee het standaardprogramma voor webinhoud met opmaak van hoge kwaliteit.

Flasplayer foutmelding, de Adobe flashplayer is gecrasht, klik op vernieuwen of herstart helpt niet! Mogelijk is er iets fout gegaan tijdens updaten van browser of player, de player opnieuw installeren helpt vaak.
De Flash player kun je hier http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ downloadenzet bij Optionele aanbiedingen! de vinkjes uit!

Facebook of YouTube filmpjes spelen niet af, de Adobe flashplayer ontbreekt of is niet up to date! Installeer opnieuw.
De Flash player kun je hier http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ downloaden zet bij aanbiedingen! de vinkjes uit!

Voorkom PC problemen, Download nooit software via Softonic.com, ga altijd naar de site van de fabrikant voor software, drivers of updates, een gewaarschuwd mens telt voor twee, lees verder....