Een website is tegenwoordig het ideale visitekaartje voor uw bedrijf en het internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf op een optimale manier te presenteren en de juiste doelgroep te bereiken.

Wij zijn sinds 1997 actief op het web en voor hen die wat moeite hebben op deze elektronische snelweg en zich als bedrijf of particulier toch willen profileren, bieden wij hulp. Wij gaan afbouwen, lees verder bij support
Naast het ontwerpen, onderhouden of reviseren van sites, kunnen wij u ook helpen bij het aanvragen of verhuizen van domeinnamen en het onderbrengen (de hosting) van uw website, dit alles op een super snelle SSD server, CPU 6, RAM 4Gb.
Het backup systeem maakt 7 x per dag een backup met een 60 dagen archief.

Joomla update service Indien wij een Joomla site voor u gemaakt hebben, kunt u gebruik (gaan) maken van de joomla update service á 15,- per jaar, wij zorgen er dan voor dat uw Joomla site, template en extensies up to date blijven en er regelmatig een back-up van uw site gemaakt wordt.
De server maakt overigens ook 7 x per dag backups van je site, mail en databases en deze blijven tot 60 dagen bewaard.

Gratis SSL certificaat (HTTPS) voor klanten Hostingby.
Nieuwe SSD server met verbeterde DirectAdmin, Mail & Webmail..... Lees verder

Joomla site
Het is nog steeds mogelijk dat wij u helpen bij de installatie en de eerste opzet van uw Joomla website.
Overige applicaties zoals Wordpress e.d. kunt u gratis via het DirectAdmin paneel installeren, ondersteuning vindt u bij de desbetreffende forums!
Welke applicaties via directadmin worden er zoal aangeboden.

Hosting & domein registratie

Zie bij Hosting & domeinregistratie en Kosten & mogelijkheden

Support, voor website instellingen, ftp, mail, webmail, directadmin, SSL HTTPS, PHP versie instellen,...... zie support

Een aantal voorbeelden (grotendeels Joomla)


Terug naar boven   Terug naar boven   youtube.png   Joomla 4.2.6 Webdesign & Hosting HostingBy.nl 1997-2022   Algemene voorwaarden